Bllokohen qindra shkupjanë në Kosovë, shkaku i reshjeve të borës

E FUNDIT: Qindra shkupjan që kanë shkuar për iftar sot në Kosovë, janë bllokuar nga bora e madhe dhe nuk mund të kthehen, sidomos në pjesët malore si Jezerca!

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Lajmi në përditësim…

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.