Blerim Bexheti: BDI prinë e para në çdo anketë, qytetarët e dinë se kush bën punë

Dhe ne do të fitojmë në këto zgjedhje, qytetarët e kanë të qartë se kush i ka dhe i zbaton objektivat programore.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

BDI prinë në çdo anketë publike dhe nuk ka hyrë në bashkërendimin e vendimmarrjes në kundërshtim me maqedonasit, kemi punuar, dëshirojmë dhe po punojmë që të kemi një shumicë prej dy të tretash për rrugën drejt BE-në, kështu theksoi në emisionin debativ Vetëm e vërteta në Kanal5, Blerim Bexheti nga BDI.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Ne kemi dëshmuar se jemi partner parimor dhe me VMRO-DPMNE ose LSDM kemi dëshmuar se nuk i ndryshojmë objektivat tona programore.

Ministri i Jashtëm është anëtar i qeverisë, asnjë ministër nuk firmos asgjë përveçse në të drejtën diskrecionale, pra qeveria është në pyetje.

Të gjithë ministrat nuk mund të jenë të një etnie, më vjen mirë që pas kaq vitesh mbroni tezën se duhet të kemi pikëpamje të harmonizuara, tha Blerim Bexheti.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.