Bie “Benzi”, kjo është makina e re që preferohet nga shoferët në Shqipëri

Benzi nuk është më makina e preferuar e shqiptarëve. Marka “Volkswagen” është marka me qarkullimin më të lartë në Shqipëri në kategorinë e mjeteve të reja rrugore me 20,4%. Ajo ndiqet nga marka ““Mercedez Benz” me 16,3%.

Sipas raportit të INSTAT fondi i autoveturave u zgjerua me 8 për qind në janar -mars 2023 dhe siç tregojnë të dhënat “Volkswagen” është bërë makina më e preferuar e shqiptarëve.

Në kategorinë e mjeteve të reja rrugore sipas llojit, përqindjen më të madhe ndaj numrit gjithsej të mjeteve rrugore e zënë “Autoveturat” (83,5%) dhe “Motor” zënë (6,8%).

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.