Besim Dina në zi, i vdes nëna

Aktori dhe moderatori i njohur kosovar, Besim Dina ka marr sot lajmin më të hidhur të jetës.

Nëna e Besimit është ndarë sot nga jeta.

Ngushëllime moderatorit për humbjen e personit më të dashur, nënës.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.