Bela: Ish-këshilltari i Gruevskit, Azir Aliu kryenegociatori i VLEN-it në selinë e VMRO-së!

Përfaqësuesit e VLEN-it sot u takuan me ato VMRO-DPMNE-së, teksa detaje për media dha ish këshilltari i ish-kryeministrit Nikolla Gruevski, Azir Aliu, që tashmë është pjesë e VLEN-it.

Politikologu, Valon Bela shkruan se Aliu kthehet si kryenegociator në seli të VMRO-së, dhe kjo nuk duket të jetë e rastësishme.

Statusi i plotë:

Po bien maskat; ish këshilltari i Gruevskit, Azir Aliu, kthehet si kryenegociator në seli të VMRO-së. Asgjë e rastësishme apo?

 

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.