Bekteshi: Masat qeveritare po japin rezultat! Të dhënat tregojnë se çmimet në shitjen me pakicë po ulen

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi thotë se masat e Qeverisë po japin rezultate dhe se çmimet e produkteve bazë të ushqimit kanë filluar të ulen në tregun me pakicë.

Bekteshi thotë se deri në fund të vitit pret që çmimet të bien nën 5 për qind.

“Të gjitha të dhënat tregojnë se çmimet në shitjen me pakicë po ulen , sidomos çmimet që janë përfshirë në vendimin e Qeverisë, kurse shtesë, kemi të dhëna që në përgjithësi edhe çmimet tjera, nga kategoritë tjera tashmë kanë filluar të ulen”, deklaroi mes tjerash Bekteshi.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.