Bekteshi: Koncesionet për minierën Illovica janë dhënë nga Stavrevski dhe Gruevski (DOKUMENT)

Koncesionet për hulumtime gjeologjike për Illovica 1 dhe koncesionet për shfrytëzimin e Illovica 1 dhe Illovica 2 janë nënshkruar nga zëvendëskryeministri i atëhershëm, Zoran Satvreski dhe kryeministri Nikolla Gruevski, njoftoi ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi në profilin e tij në Facebook.

Sipas dokumentacionit të publikuar nga ministri, shihet se vendimet e Koncesionit për hulumtime gjeologjike dhe koncesionet për shfrytëzim janë nënshkruar nga Stavreski dhe Gruevski.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.