Bekteshi i përgjigjet Mickoskit: është i mirëseardhur në zyren e Shkumbin Ahmetit si arkitekt privat

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot u është përgjigjur akuzave të VMRO-DPMNE-së, respektivisht kryetarit Hristijan Mickoski, lidhur me djalin e kryetarit të BDI-së, Ali Ahmetit.

“E ftoj zotin Mickovski, si inxhinier, që nga dita e sotme, kur të ketë kohë, sëbashku me mua të shkojmë t’i vizitojmë zyrat e Shkumbin Ahmetit, djalit të liderit Ali Ahmeti në Kërçovë, i cili ka mbi 5 vite që punon si arkitekt privat, dhe të gjitha projektet i ka të dedikuara për jashtë shtetit dhe nuk ka asnjë lidhje me asnjë projekt të institucioneve shtetërore” – ka deklaruar Bekteshi.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.