Bekteshi do të marrë pjesë në Samitin e Kombeve të bashkuara për ndryshimet klimatike

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bektesi nga sot deri më 6 dhjetor do të marrë pjesë në Samitin e Kombeve të Bashkuara për ndryshimet klimatike – COP28, që po mbahet në Emiratet e Bashkuara Arabe.

Siç informoi Ministria e Ekonomisë, Bekteshi do të prezantojë Platformën Investuese për Tranzicion të Drejtë Energjetike të Maqedonisë së Veriut dhe do të mbajë një panel diskutimi për avancimin e tranzicionit të qymyrit, organizuar nga Fondi i Investimeve Klimatike.

Gjithashtu, Bekteshi do të marrë pjesë në një takim të Komunitetit energjetik dhe do të zhvillojë disa takime dypalëshe

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.