Bëhet virale videoja e “fryerjes” së mishit me aditivë

Në rrjetet sociale po qarkullon videoja e “shtimit të mishit dhe shtimit të ujit të kripur në ushqim. Videoja shpejt u bë virale.

“Kjo do të duhej të ishte ilegale”, ishte komenti më i shpeshtë si reagim ndaj videos ku shihet sesi mishi “fryhet”, transmeton Telegrafi.

Videoja është shpërndarë në kanalin e gastronomisë në TikTok, e cila shkaktoi një “lumë” komentesh nga përdoruesit.

“Injektimi i mishit. Nëse nuk e keni parë më parë, kjo është një procedurë normale e ndërmarrë nga fabrikat e përpunimit të ushqimit”, u tha në përshkrim.

“Ajo që injektohet është një shëllirë që mund të përmbajë aditivë etj. I jep shije dhe lëng produktit përfundimtar”, shkruan ndër tjera përbri videos së publikuar. /Telegrafi/

https://v16-web-newkey.tiktokcdn.com/c8d51992a2ae048f52291f53cfbeb3b5/644023f9/video/tos/alisg/tos-alisg-pve-0037/owWEDWegGIAiZIfwwsJHabg9gADJ9CnxIQtrqe/?a=1988&ch=0&cr=0&dr=0&lr=tiktok&cd=0%7C0%7C1%7C0&cv=1&br=5366&bt=2683&cs=0&ds=3&ft=ApKJEBX9q8ZmoJA4Ic_vjUJFKAhLrus&mime_type=video_mp4&qs=0&rc=NmZmOGk4NTtkNTU0OGRpPEBpM2Z1aDc6ZnlrajMzODgzNEA0YzM0Mi1hNTYxMy4xMDMxYSNsZC9zcjRnLmpgLS1kLy1zcw%3D%3D&l=202304191124583800AD6FCAB364104227&btag=80000

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.