“Be there, do tē jetē spektakēl”, Yll Limani me video porosi pēr “Peace Festival”

Kēngētari, Ylli Limani ēshtē njēri prej shumē kēngētarēve qē ēshtē pērzgjedhur qē mē 13 gushtē, tē dielēn tē performojē para publikut shkupjan nē “Peace Festival”, tē organizuar nga Ministria pēr Sistem Politik dhe Marrēdhēnije ndērmjet Bashkēsive.

Nēpērmes njē video-porosie, Limani ka ftuar tē gjithē shqiptarēt, respektivisht mbēshtetēsit e tij qē tē marrin pjesē nē kētē festival.

Tē gjithē pjesmarrēsve, Ylli ju premtoj nē natē tē paharushme dhe spektakēl pa fund.

“Be there, do tē jetē njē natē e paharueshme dhe me shumē spektakēl”, tha mes tjerash Limani.

Pērveҫ tij, nē “Peace Festival” do tē marrin pjesē edhe Tuna, Bardhi, Noyzi, Mc Kresha dhe Lyrical Son.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.