Bashkëshorti i Albina Kelmendit: Eurovisioni nuk ka më vlera, politika triumfoi!

Shqipëria është renditur në vendin e 22-të me gjithsej 76 vota në Eurovision 2023.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Albina dhe familja Kelmendi, të cilët u prezantuan me këngën “Duje”, u pritën mjaft mirë nga publiku, por jo edhe të kënaqur me rezultatin.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Një reagim pas kësaj e ka bërë edhe bashkëshorti i saj, biznesmeni i njohur, Valon Vataj.

Ai në një postim në InstaStory thekson se politika edhe këtë herë ka triumfuar kundër trojeve shqiptare.

“Politika triumfoi si zakonisht kundër trojeve shqiptare. Eurovision nga aspekti profesional e njerëzor nuk ka më vlera. Familja ime është fituese e ruajtjes së vlerave muzikore e kombëtare”, u shpreh ai.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.