Banorët e Banjskës thonë se nuk e dinë se kush qëndron pas sulmit të djeshëm ndaj Policisë së Kosovës…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

“Situata aktuale në Banjska është e qetë, por e tensionuar. Një numër i madh i forcave speciale të Kosovës janë në fshat, si dhe pjesëtarë të KFOR-it, dhe ata aktualisht janë të gjithë rreth portës së manastirit të Banjskës, ku po bëjnë disa punë hetimore”, tha Dejan Nedeljkoviq, drejtor i organizatës joqeveritare “Zemra e Gjelbër” nga Banjska.

I pyetur nëse një ditë më vonë dihet se cilët janë personat kryen sulm të armatosur, i intervistuari i Danas thotë se është ende një e panjohur e madhe.

“Askush nuk e di se cilët janë personat që kryen trazirat, sepse vendasit nuk u lejuan të dilnin nga shtëpitë e tyre për shkak të të shtënave”, thotë Nedeljkovic.

I pyetur nëse banorët e Banskës ende e dinë se kush qëndron pas rebelimit, bashkëbiseduesi i Danas përgjigjet se meqenëse nuk dihet se cilët janë personat që tentuan rebelimin, është e vështirë të thuhet se kush është organizatori.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.