Babai i Astritit apel publik djalit të tij: Nëse je gjallë kthehu në shtëpi, i ke të falura të gjitha !

Sot bëhen tetë ditë nga zhdukja e Astrit Ismailit nga banesa e tij në Shkup. Nga e hëna e javës së kaluar 26 vjeçari nga Gostivari nuk ka pasur kontakt me asnjë nga familjarët e tij, të cilët vazhdimisht kanë apeluar për ndihmë për gjetjen e të birit. Babai i tij, Fehin Ismaili i bën apel djalit të vet Astritit që nëse është shëndoshë e mirë, të kthehet në shtëpi, pavarësisht çfarë i ka ndodhur apo nëse ai mund të ketë gabuar diçka.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Babai nuk dyshon se djali i tij të ketë pasur ndonjë problem me dikë. Thotë se në Shkup ka studiuar dhe njëkohësisht ka punuar.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Babai i Astritit bën të ditur se deri ditën e sotme nuk kanë marrë asnjë informacion nga institucionet kompetente për zhdukjen e të birit. Thotë se janë të rezervuara si policia në Gostivar, ashtu edhe ajo në Shkup.

Astrit Ismaili ka qendruar me banesë në Shkup në rrugën: VARSAVSKA numër 17. Gjërat e tij personale si telefon, laptop të gjitha ishin gjetur në banesë. Familja e Astritit i cili është fejuar para dy muajsh, lusin të gjithë ata persona nëse e takojnë djalin e tyre të kontaktojnë policinë ose të lajmërohen në numrin e telefonit: 071 433 777.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.