Aziz Salihu për Monikën në “BBVK”: ‘E ka vaktin me fitu’

Kampioni i boksit, Aziz Salihu,  ka folur për pjesëmarrjen e vajzës së tij, Monikës në “Big Brother Vip Kosova”.

Ai tha se për të, Monika është më e mira.

“Është shumë e meqme dhe din me fol. Mendoj që e ka kohën me fitu ajo”, tha Salihu ndër të tjerash.

Më poshtë deklarata e tij:

“Ka qenë për mu ma e mira ty. Unë nuk po thom që ka me mar po unë e di kush është ajo. Është shumë e meqme edhe din me fol, din me bo çmos unë menoj që e ka vaktin që të fitojë ajo”, tha ai.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.