Avokati zbulon bisedën e Biden që kishte me Thaçin

Avokati i Hashim Thaçit, Gregory Kehoe, ka zbuluar një bisedë mes presidenti i SHBA-së Joe Biden, dhe Hashim Thaçit.

Kehoe tha se Baiden i kishte thënë Thaçit se ata e dini që Hashim Thaçi nuk e kontrollonte UÇK-në.

“Bombardimi funksionoi dhe edhe pse zoti Thaçi më tregon teksa u takova me të për disa orë se si ai bëri diçka – kjo është një mori e keqe. Ndikimi në rritje i UÇK-së në këtë proces ishte pikërisht ai, në rritje. Asnjë provë, asnjë. Ju mund të flisni për 1500 luftëtarë, jo për 10000. Më pyeti zoti Thaçi, më tha, jeni 29, si unë, kur ju morët detyrën. Keni ndonjë këshillë? Unë i thashë, mirë, nëse po pyesni, jam i lumtur t’ju them, megjithëse rrethana shumë të ndryshme. Ai tha, cila është këshilla juaj? I thashë nr 1, mos e merr veten kaq seriozisht dhe, nr. 2, kupto se e di që ti e di që nuk e kontrollon UÇK-në”, ka shpjeguar Keohe.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.