Artistet tona s’kanë më dallim, të gjitha janë njësoj…

Kemi dëgjuar shpesh opinionin publikë të artikulojë me zë të lartë, apo edhe me komente në rrjete sociale që këngëtaret shqiptare janë bërë të gjitha njësoj.

E, në fakt me të drejtë sepse po ti hedhësh një sy Instagramit të këngëtarëve tona, nuk e kupton dot në profilin e cilës artiste jeni.

Nuk e dimë nëse kjo është një preferencë e artisteve tona që të jenë si “motra siameze”.

Por në fakt edhe artistët e grimit mund të ishin dhe pak më kreativë në make-up që zgjedhin për to./Krefjala/

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.