Apple së shpejti na prezanton unazën inteligjente

Apple së shpejti do të prezantojë unazën inteligjente, do të jetë në gjendje të kontrollojë pajisje të shumta me një prekje.

Pas lançimit të orëve inteligjente Noise and Boat, Apple tani po punon për një unazë inteligjente.

Kompania Cupertino po zhvillon Unazën Smart Apple, sipas detajeve të një patente të dhënë së fundmi. Unaza Apple do të vijë me çelësa kontrolli me prekje dhe presion. Sipas patentës së re, gjëra të tilla si njoftimet e reagimit të unazave inteligjente mund të kontrollohen nga Apple Ring.

Në vend të kësaj, kontrolli me valë i Unazës së Apple do të përdorë breza të jashtëm, sipas një dokumenti të gjetur në faqen e internetit të Zyrës së Patentave dhe Markave të Shteteve të Bashkuara.

Kompania pretendon se unaza e re inteligjente ka disa veçori shëndetësore për të ndihmuar përdoruesit të mbajnë gjurmët e shëndetit të tyre.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.