Anketë/ BDI e para te shqiptarët!

Anketa e fundit e Institutit Nacional Demokratik tregon se VMRO-DPMNE është përpara LSDM-së sa i përket renditjes partiake. Për VMRO-DPMNE-në do të votonin 21,5 për qind, për LSDM-në 13,9 për qind. E treta në listë është BDI me 6.2, pastaj Besa me 3.6, e ndjekur nga Aleanca për Shqiptarët me 3.2, e Majta me 2.9, Lëvizja e Maksim Dimitrievskit me 1.7 për qind.

Nga ana tjetër 18.3 për qind janë të pavendosur, ndërsa 8.5 për qind nuk kanë pranuar të përgjigjen.

Ky është qëndrimi i 1.0003 qytetarëve të anketuar mbi 18-vjeç ballë për ballë në terren në hulumtimin e opinionit publik nga 13-24 prill i vitit 2023. Hulumtimi i opinionit publik u realizua nga Tim Institut dhe u financua nga Fondi nacional për demokraci. Margjina e gabimit është +/-3.09%.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.