Analisti politik kosovar shkon në Qabe për të kryer ritualin e Haxhit

Si në vendet tjera në mbarë botën, edhe nga Kosova besimtarët muslimanë ka ditë që kanë shkuar në Mekë për të kryer Haxhin.

Një prej tyre është edhe analisti Xhevdet Pozhari.

Ai ka disa ditë që nuk ka dalë në televizion për të dhënë opinionet e tij për zhvillimet në vend, por ka dhënë një mesazh nga Meka, por që nuk lidhet me politikën.

“Vetëm moti i nxehtë, gjithçka tjetër është freski e shpirtit”, ka shkruar Pozhari, ndërsa ka publikuar dhe foton që mund ta shikoni më poshtë.

Kryesia e Bashkësisë Islame e Kosovës ka njoftuar se këtë vit nga Kosova për ta kryer haxhin kanë udhëtuar 1597 besimtarë.

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.