Ambulanca futet në fushë dhe lojtarët nuk vënë re asgjë (Video)

Fatkeqësisht, dëmtimet janë pjesë e futbollit dhe kështu sigurisht që nuk është e pazakontë në rastet më të rënda të shohësh ambulancën të shfaqet pranë fushës. Ajo që nuk kemi parë kurrë më parë është të shohim një automjet mjekësor që hyn në fushë me ndeshjen në zhvillim dhe të gjithë lojtarët që ndjekin topin. Dhe kjo është ajo që ndodhi në Brazil, për shkak të një situate potencialisht të rrezikshme.
Episodi ka ndodhur në kampionatin e Bahias dhe në veçanti në ndeshjen e parë gjysmëfinale. Stadiumi Estklio Waldomiro Borges në Jequie ishte mjedisi i këtij episodi kurioz.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Një lojtar i Jequie pësoi një dëmtim të rëndë. I gjori Sërgio Baiano pësoi një rënie të keqe në fushë gjatë një ndërhyrjeje. Situata u duk menjëherë e komplikuar për Baianon i cili mbeti në tokë me dhimbje.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Në atë moment hynë anëtarë të stafit mjekësor dhe u përpoqën t’i jepnin trajtimin e parë të nevojshëm. Pas pak minutash është thirrur një ambulancë për ta transportuar djalin në spital. Dhe këtu ndodhi çudia: kur lojtari ishte buzë fushës dhe ndeshja kishte rifilluar, makina u fut në fushë.

Edhe pse gjithçka ndodhi në një zonë larg aksionit, ishte përsëri surreale, sepse arbitri fillimisht nuk e kuptoi praninë e ambulancës.
Fatmirësisht nuk pati pasoja për asnjë të pranishëm, përveç Baianos së gjorë. Në fakt, lojtari i vendasve ka pësuar një frakturë të dyshuar të shtyllës kurrizore. Një situatë që do të çojë në një ndalesë të gjatë për të.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.