Ali Ahmeti të dielën takon mërgimtarët në Tetovë

Kryetari i BDI Ali Ahmeti të dielën takon mërgimtarët në Tetovë. Kështu njoftojnë nga dega e BDI në Tetovë.

Të dashur bashkëqytetarë, familjarë, shokë, miq, që jetoni e veproni në mërgim,
Ju ftojmë të merrni pjesë në këtë takim për të bashkëbiseduar dhe ndarë kohë #bashkë!

BDIDegaTetovë

AA

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.