Ali Ahmeti sot shpallet Qytetar nderi i Prizrenit

Sot, e martë, 2 prill 2024, në Prizren të Republikës së Kosovës, Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, i shoqëruar nga Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së veriut, Talat Xhaferi, Zëvendës Kryeministri i Qeverisë, Artan Grubi dhe Ministri i Jashtëm Bujar Osmani, do ta takojë Kryetarin e Prizrenit, Shaqir Totaj.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Vizita e Ahmetit realizohet me rastin e ndarjes së çmimit “Qytetar nderi” i Prizrenit, vendim ky i sjellur nga këshilli komunal i Prizrenit disa ditë më parë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Ceremonia e ndarjes së çmimit bëhet në ora 11:00 në komunën e Prizrenit, ndërsa Ali Ahmeti do të vizitojë edhe muzeun e Lidhjes së Prizrenit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.