Ali Ahmeti: Gëzuar Fitër Bajramin, paqe dhe begati në familjet e juaja

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka uruar besimtarët mysliman me rastin e festës së Fitër Bajramit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Ahmeti ka uruar për paqe dhe begati në secilën familje.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Urimi i plotë:

Të dashur besimtarë,

Në këto çaste festive të Fitër Bajramit ju përcjell urimet më të sinqerta për paqe, mbarësi dhe begati në familjet tuaja.

Le të ruajmë me përkushtim freskinë shpirtërore që na e solli muaji i bekuar i Ramazanit, frymëzimin për praktikimin e veprave të mira, përforcimin e respektit dhe humanitetit ndërnjerëzor.

Ju qofshin të pranuara agjërimi dhe të gjitha lutjet e bëra! Paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi ju!

https://www.facebook.com/100044523937585/posts/pfbid02xydFPVJzvQtUo9vksgQcqep9vrjvMTXuyRqGZbGdsPTJmA7nyyiwuBn6V2dtYKTVl/?mibextid=Nif5oz

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.