Alby The Goat e hap zemrën, rrëfen çka punonte për mbijetesë

Ndër banoret më të përfolura në shtëpinë më të famshme në Kosovë, është padyshim edhe Alby The Goat.

Ajo dje ka zhvilluar një bisedë me Metin duke treguar për publikun se dikur ka qenë e detyruar të punonte si aktore e filmave për të rritur dhe punën që e ka bërë e sheh vetëm si një aktrim dhe e ka bërë për mbijetesë.

Ajo gjithashtu tregoi se nuk është aspak ashtu si duket në video dhe ka shumë përgjegjsi si nënë e një vajze të cilën e ka nga lidhja e sajë pesë vjeçare.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.