Alba nervozohet me sjelljen e banorëve, ka dy fjalë për ta (VIDEO)

Monika dhe Alba kanë diskutuar me njëra-tjetrën për banorët e tjerë të shtëpisë.

Në një moment ato thanë se disa prej banorëve nuk kanë kulturë të debatit.

“Sillen si me qenë fëmijë, po e degradojnë debatin”, ka thënë Alba.

Kurse Monika ia ktheu: “Vijnë të thonë shuj ndalu ti”.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.