Al Pacino ndahet nga e dashura e tij 54 vite më e re, tre muaj pasi ajo ia lindi një djalë

Al Pacino dhe partnerja e tij Noor Alfallah, janë ndarë dhe ajo ka bërë kërkesë për kujdestarinë e djalit të saj tre muajsh me aktorin, Roman Alfallah Pacino.

Alfallah, 29 vjeç, paraqiti dokumente ligjore në Los Angeles duke kërkuar kujdestarinë e plotë fizike të foshnjës, duke shtuar se ajo dëshiron që aktori 83-vjeçar të ketë ‘vizitim të arsyeshëm’, raportoi The Blast të mërkurën pas shqyrtimit të dokumenteve ligjore.

Pacino dhe Alfallah ishin të lidhur në mënyrë romantike që nga prilli i vitit 2022 dhe mirëpritën në jetë djalin e tyre më 6 qershor në Spitalin “Sinai Cedar” në Los Angeles.

Al Pacino është tashmë baba i tre fëmijëve me dy gra: ai ndan binjakët 22-vjeçarë Olivia Pacino dhe Anton James Pacino me Beverly D’Angelo; dhe Julie Pacino, 33 vjeç, me Jan Tarrant.Reklama

DailyMail ka kontaktuar me përfaqësuesit për media të Pacinos për të marrë një koment mbi këtë çështje, pro ata nuk janë përgjigjur.

Sipas gazetës, Alfallah i tha gjykatës se ishte e gatshme t’i jepte yllit veteran të filmit kujdestarinë e përbashkët ligjore të djalit të tyre të vogël, gjë që do t’i jepte atij një fjalë për çështjet që lidhen me arsimin, fenë, trajtimin mjekësor dhe më shumë.

Në dosjen e saj ligjore, Alfallah futi një dokument të titulluar ‘deklaratë vullnetare e prindërve’, të cilën ajo dhe Pacino e nënshkruan gjashtë ditë pasi lindi djali i tyre.

Dokumenti, të cilin një dëshmitar i palës së tretë e nënshkroi, pranonte atësinë e fëmijës nga Pacino. Alfallah në dokumentet ligjore tha se ajo e konceptoi fëmijën në Kaliforni pasi kishte kryer ‘marrëdhënie seksuale’ me aktorin.

Alfallah po kërkon në dokumente gjyqësore që Pacino të paguajë tarifat e avokatit të saj ose çdo kosto tjetër të lidhur me çështjen, sipas gazetës.

Sipas gazetës, një shumë specifike e mbështetjes së fëmijëve nuk ishte deklaruar në dosjen gjyqësore.

Sipas The Blast, dokumentet ligjore në këtë rast deklaruan se “gjykata mund të marrë urdhra për mbështetjen e fëmijëve dhe të lëshojë një caktim të të ardhurave pa njoftim të mëtejshëm për asnjërën palë”.

Pritej që gjyqtari i çështjes të deklaronte një shumë të bazuar në atë që Alfallah kërkon në seancat e ardhshme; Nuk kishte asnjë provë që tregonte se Pacino ishte kundër ndonjë prej kërkesave, raportoi gazeta.

Alfallah më parë ishte në romanca me ikonën e Rolling Stones, Mick Jagger dhe miliarderin Nicolas Berggruen.Reklama

Ajo u pa me ikonën e “Tinseltown”, Clint Eastwood, 93 vjeç, në vitin 2019, por tha se ata ishin thjesht miq të familjes. Një vit më parë, ajo u pa me aktorin e “Inglourious Basterds”, Eli Roth, 51 vjeç.

Diferenca në moshë e Alfallah me Pacinon ‘nuk duket të jetë problem’, tha një burim për Page Six në prill të vitit 2022, duke shtuar se producentja kuvajtiano-amerikane e filmit ‘kryesisht shoqërohet me burra të moshuar shumë të pasur’ dhe ‘lëviz me avionët e pasur dhe ajo vjen nga një familje me para’.

Alfallah është një vendase e Beverly Hills dhe ndoqi Shkollën e Filmit dhe Televizionit në UCLA, më vonë duke ndjekur një karrierë si producente.

 

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.