Afrim Gashi nis me ndryshime! Largon nga zyra e tij flamurin kombëtar Kuq e Zi…

Kryetari i ri i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut, Afrim Gashi, ditën e tij të parë të punës e ka nisur ndryshe.

Ndryshimin duket se e ka bërë në zyrën e tij, duke e larguar flamurin kombëtar shqiptarë nga tavolina e punës dhe nga hapësirat e zyrës.

Për këtë ka reaguar ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi i cili shkruan:

Obligim kombëtar dhe ligjor është vendosja e flamurit kombëtar në tavolinë të punës!
Duke vrapuar pas pozicioneve(pa legjitimitet), harrojnë edhe atë që është arrit e mbrohet me gjak.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.