Ademi: Opozita shqiptare e sinkronizuar me VMRO-në për kornizën negociuese dhe heqjen e balancuesit!

Nënkryetari i BDI-së, Arbër Ademi, në Click Plus në TV21 tha se opozita shqiptare është e sinkronizuar me VMRO-në sa i përket kornizës negociuese dhe heqjes së balancuesit.

“Janë të sinkronizuar plotësisht me atë që proklamojnë VMRO-DPMNE në opinion, në dy çështje thelbësore, vetë thonë se do të duhet të rinegociojmë kornizën negociuese me Brukselin. Eksponentët e juaj, zotëri Taravari e ka thënë, zotëri Mexhiti. Deklaratat janë publike. Eksponentët e opozitës, përfshirë edhe kandidatin për president e ka të njëjtin qëndrim sa i përket kornizës negociuese”, nënvizoi Ademi.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.