Ademi: Brenda VMRO-së ka forca progresive, pres reflektim

Koordinatori i grupit parlamentar të BDI-së, Arbër Ademi në klan Debat me Xhumadije Ibrahimin u shpreh optimist se edhe brenda partisë së Mickoskit, do të ketë reflektim dhe në fund do të arrihet numri i nevojshëm për ndryshimet kushtetuese.

“Sgurisht se ka forca progresive, pro-evropiane brenda VMRO-DPMNE-së dhe unë pres që dita-ditës të reflektohet edhe në opinion sepse po t[ dalë ndryshe, sigurish se do të ishte një dëshpërim i madh dhe veprim kryekëput kundër interesave të qytetarëve, që mesiguri kanë kosto politike”, tha mes tjerash Arbër Ademi.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.