Ademi: BDI-ja shembull që duhet ndjekur, sot dorëzojmë para deputetëve, propozim ligjin për rritjen e pagave të punonjësve në institutet publike

Koordinatori i grupit parlamentarë njëherit edhe nënkryetarë i Bashkimit Demokratik për Integrim, Arbër Ademi nëpërmes një statusi në rrjetet sociale ka njoftuar se sot, para deputetëve, grupi parlamentarë i BDI-së, do të dorëzojë propozim-Ligjin për plotësimin e Ligjit për veprimtari shkencore-kërkimore, me çka do të rregullohet paga e punonjësve në institutet publike shkencore nga llogaria e buxhetit dhe koeficienti për pagesën e pagës për të gjithë punonjësit në institutet publike shkencore, raporton indeks.mk

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Shprehet optimist se edhe ky propozim-Ligj do të marrë mbështetjen e të gjithë deputetëve në Kuvend.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Shton se BDI-ja është shembull që duhet ndjekur sa i përket rritjes së pagave.

“Siç intervenuam në Ligjin për arsimin e lartë, ashtu do të bëjmë edhe sot, ku para deputetëve do të paraqesim propozim-Ligjin për plotësimin e Ligjit për veprimtari shkencore-kërkimore, me çka do të rregullohet paga e punonjësve në institutet publike shkencore nga llogaria e buxhetit dhe koeficienti për pagesën e pagës për të gjithë punonjësit në institutet publike shkencore. Besoj që edhe ky propozim-Ligj do të marrë mbështetjen e të gjithë deputetëve në Kuvend. Ne jemi shembull që duhet ndjekur sa i përket rritjes së pagave”, deklaroi Ademi

/indeks.mk/

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.