Adelina Tahiri: Më ka ndikuar në lidhje diferenca në moshë me bashkëshrtin, sqaron deklaratën për ndarjen…

Këngëtarja e njohur Adelina Tahiri ka folur këtë mbrëmje për marrëdhënien e saj të shumëpërfolur me bashkëshortin, ku ka sqaruar dhe fjalët mbi ndarjen e mundshme të tyre.

Ajo u shpreh se çdo marrëdhënie ka uljet dhe ngritjet e saj, por rëndësi ka dashuria që mbizotëron

.“Çdo marrëdhënie ka uljet dhe ngritjet e saj. Tani kaluam çdo gjë dhe pas vitesh akoma duhemi shumë dhe akoma jam shumë e dashuruar.

Më ka ndikuar diferenca në moshë. Por kur janë në një moshë pak më të madhe janë më të pjekur dhe bëjnë më pak gabime”, u shpreh Adelina në Kurthin e Piter Pan.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.