Adelina Ismaili, artistja e cila ka bërë me shtëpi 12 familje nevojtare!

Ajo prej vitesh është një nga emrat më të komentuar në tregun muzikor shqiptar.

Është fjala për Pop Divën,Adelina Ismaili, e cila tashmë prej disa kohësh bën edhe rolin e moderatores

Por së fundmi, Adelina po komentohet shumë, pasi ka bërë disa veprime humanitare për 12 familje.

Falë kontributit të Adelinës, 12 familje janë bërë me shtëpi, veprim ky i mbajtur i fshehtë mes miqëve dhe familarëve të saj.

Këtë më pas e ka konfirmuar edhe vetë këngëtarja, pasi në rrjetet e saj sociale ka publikuar një lajm ku flet pikërisht për gjestin e saj të bukur.

Artistja ka sqaruar se aktivitetet humanitare nuk i ka ndërprerë ndër vite, pasi për humanizëm njihej dhe nëna e saj tashmë e ndjerë, Mona Ismaili.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.