Acarohet ish banorja e Big Brother VIP, Kejsi: Hodhët vrer mbi emrin tim, mallkuat e shpifët

Keisi Medini ka reaguar përmes një statusi në mediat sociale lidhur me akuzat dhe spekulimet që janë bërë për të gjatë qëndrimit në “Big Brother”.

Kryesisht ajo i referohet zërave se ka qenë në lidhje me Lorencin duke shkruar se e bënë të lidhur dhe floën me koefidencë për të, duke lënduar prindërit e saj.

Keisi shkruan se nuk ka lënduar e ofenduar asnjëri dhe se sinqeriteti i saj u mor për dobësi.

“Hodhët vrer mbi emrin tim. Shpifët dhe gjykuat veprimet e mia. Më shqetësuat ata që më sollën në këtë jetë, prindërit e mi, mallkuat e shpifët, më vendosët tituj, e epitet, aq më tepër edhe ‘e lidhur’. Folët me aq kofidenca për gjërat e mia. Treguat gjithë urrejtjen që patët brenda vetes për një 22-vjeçare që s’bëri asgjë të shëmtuar në atë shtëpi, nuk ofendoi e lëndoi njeri. I dha përqafim çdo banori, u përpoq të falte sa më shumë dashuri dhe të ishte ajo vajza e vogël e shtëpisë që sjell vetëm buzëqeshje. E morët për dobësi sinqeritetin tim gjithashtu dhe naivitetin e tepruar. Unë prap do buzëqesh akoma më shumë dhe jam më e fort se kurrë, po s’do lejoj më njeri të hedhë baltë mbi emrin tim.”

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.