A mund ta gjeni leopardin e kamufluar në zonën malore?

Leopardi është një prej kafshëve që njihen si “ekspertë” të kamuflimit, siç e dëshmon edhe fotografia e leopardit të fshehur në një zonë malore në Indi.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

I njohur si mali i leopardëve, që gjendet në qarkun Pali të Rajasthan, ky vend piktoresk është shtëpia e afro 100 leopardëve që janë ekspertë të kamuflimit.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Imazhet e postuar më poshtë janë shkrepur nga fotografi britanik Stuard Benson, i cili kishte arritur ta “kap” macen e madhe të kamufluar me ambientin që e rrethonte.

Ai ka kërkuar nga ndjekësit e tij nëpër rrjete sociale që ta sfidojnë veten, duke arritur ta gjejnë leopardin e kamufluar në natyrë.

Megjithatë për ta bërë një gjë të tillë brenda pak sekondave, duhet përqendrim si dhe sy “shqiponje”.

 

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.