A ju kujtohet “Platori i Rexhepovitëve”, kështu duket sot… (FOTO)

Aktori Adhurim Demi, për vite me radhë ka realizuar rolë të ndryshme në teatër, film dhe televizion.

Ai, ka qenë i përfshirë në projekte të zhanreve të ndryshme, por nga publiku i gjerë njihet më tepër si aktor komedie.

Roli identifikues i Adhurim Demit është ai i “Dr Rrumbullakut” dhe “Platori” tek komedia “Mahmutovitet dhe Rexhepovitet” të cilët ende mbahen në mend, e madje përfliten.

Adhurimi nuk del thuajse asnjëherë në intervista dhe publiku nuk ka rast ta shoh ndryshimin e tij.

Ja kështu duket sot…

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.