A është ateist Valon Syla? Përgjigjet vetë gazetari…

Gazetari Valon Syla ka treguar se në çka beson, ka thënë se nuk është ateist.

Për InDoks të Gazetës Insajderi ai ka deklaruar se është agnostik (person që i beson shkencës).

“Janë tri gabime rreth meje i pari gabim është që nuk jam ateist, pra edhe ateizmi është besim sepse me ateizëm besohet që nuk ekziston sepse fakt shkencor nuk ka. Ajo çka dinë shkenca deri sot është që fetë janë të rëndësishme për funksionimin e njerëzimit dhe shoqërisë deri këtu ku kemi arritur”, ka sqaruar ai.

Gazetari ka thënë se i beson shkencës se nuk beson në atë çka shkruhet e thuhet në librat e shenjtë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.