9 centimetra borë në Kodër të Diellit

Sot në mëngjes më ftohtë ishte në Kodër të Diellit me -4 gradë Celsius, ndërsa 7 gradë maksimale janë matur në Gjevgjeli.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Sipas Drejtorisë për Punë Hidrometeorologjike -2 gradë janë matur në Llazaropolë, -1 në Hanet e Mavrovës dhe Krushevë, 2 në Kriva Pallankë, Pretor, Ohër dhe Berovë, 3 në Prilep, Vinicë dhe Kumanovë, 4 në Shkup – Zajçev Rid, Shkup – Petrovec, Tetovë, Manastir, Shtip dhe Dibër, ndërsa 6 në Strumicë, Demir Kapi dhe Dojran.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Shtresa e borës në Kodër të Diellit është 9 centimetra, 6 në Hanet e Mavrovës dhe 1 centimetër në Llazaropolë.

Gjatë 24 orëve të kaluara më së shumti shi ka rënë në Demir Kapi -56 litra në metër katror, 50 në Gjevgjeli, 42 në Strumicë, 35 në Berovë, 32 në Vinicë, 31 në Kriva Pallankë, 29 në Hanet e Mavrovës, 27 në Shkup – Petrovec, 24 në Shtip dhe Gjurishtë, 23 në Kumanovë, Krushevë dhe Dojran, 22 në Pozharan, 20 në Kodër të Diellit, 19 në Manastir, 15 në Shkup – Zajçev Rid, 13 në Tetovë, 7 në Prilep, 6 në Dibër, 5 në Llazaropolë, 4 në Topollçan dhe Ohër, ndërsa 2 litra në metër katror në Pretor.

Sot do të mbizotërojë mot i ndryshueshëm dhe i ftohtë me reshje të përkohshme të dobëta të shiut, ndërsa në male dhe në disa vende më të larta të borës së lehtë. Do të fryjë erë mesatare, ndërsa përgjat Vardarit erë e përforcuar nga drejtimi verior. Temperatura maksimale do të jetë në interval prej 4 deri 10 gradë.

Në Shkup moti do të jetë i vranët dhe i ftohtë me reshje të përkohshme të shiut. Do të fryjë erë e përforcuar nga drejtimi verior. Temperatura maksimale do të mbërrijë deri 7 gradë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.