84-vjeçari fansi i veçantë i Shyhrete Behlulit, ka për t’i thënë diçka

Nostalgji e shumë mall ndjen çdo herë sa kalon në oborrin e shkollës. Xhem Peci, nga fshati Citak, thotë se nuk e ka bërë asnjë ditë shkollë dhe se ka pasur një jetë shumë të vështirë. Megjithatë, thotë se dikur respekti ka qenë më i madh.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Gazetar: Liridon Spahiu

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Ndryshe, ai ka këngëtare të preferuar Shyhrete Behlulin.

Ai pati një mesazh për të gjithë të rinjtë e Kosovës.

Video në linkun më poshtë.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.