77-vjeçarja martohet me veten! Kjo është arsyeja…

Në një botë ku dashuria merr shumë forma dhe shprehje, ka nga ata që zgjedhin të vlerësojnë veten në mënyra unike dhe frymëzuese. Një histori e tillë u bë kryefjalë e ditëve të fundit, kur një grua 77-vjeçare vendosi të martohej me veten, e veshur me fustanin e nusërisë që kishte ëndërruar gjithmonë.

Dottie Fideli, një grua 77-vjeçare nga një qytet i vogël në SHBA, nisi një rrugëtim për të festuar dashurinë dhe përkushtimin e saj ndaj vetes. Pas vitesh rritjeje personale dhe reflektimi, ajo vendosi se ishte gati të bënte një hap simbolik drejt vetëpranimit dhe dashurisë për veten.

E rrethuar nga miqtë dhe familjarët që e mbështetën me gjithë zemër vendimin e saj, ajo shkëmbeu betimet me veten në një ceremoni të përzemërt të mbushur me të qeshura dhe lot gëzimi.

Ajo thekson se vendimi i saj për t’u martuar me veten nuk u mor nga vetmia apo dëshpërimi. Përkundrazi, ishte një zgjedhje e vetëdijshme për të nderuar dhe festuar vlerën dhe pavarësinë e saj. 77-vjeçarja e pa atë një mundësi për të ripërcaktuar pritshmëritë sociale dhe për të provuar se njeriu mund të gjejë përmbushje dhe gëzim pa qenë i varur nga të tjerët./A2news

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.