74 vjeçare por ja çfarë zonje është nëna e Diellza Kolgecit (FOTO)

Diellza ka ndarë një fotografi të nënës se saj.

Ish-missi, ka treguar edhe moshën e nënës e cila është plotë 74 vite jetë, shkruan “Kosovarja”

Me një dukje të mrekullueshme dhe një qëndrim si zonjë, nëna e Diellzës la pa fjalë të gjithë.

E nga këtu kuptohet, se kujt po i ngjason Diellza, që vitet po e bëjnë gjithmonë e më të bukur.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.