6 gjërat sekrete brenda një avioni që i përdor vetëm piloti

Avioni ka shumë më shumë mistere nga sa mendon. Sot do mund të zbulosh vendet dhe objektet sekrete brenda një avioni. Ato që i përdor vetëm piloti, i privilegjuari që të çon në destinacion.

Një dhomë gjumë ku mund të flejë

Nëse udhëtimi zgjat më shumë se 6 orë, avioni ka dy dhoma gjumi, për pilotin dhe ekuipazhin.

Një tualet dhe dush ku mund të relaksohen.

Prangat për të disiplinuar ndonjë pasagjer të pabindur.

Maskat e oksigjenit mund të aktivizohen vetëm nga piloti.

Një sëpatë për të hapur derën e avionit në raste emergjente. Kjo është sigurisht e fshehur mirë që pasagjerët të mos e shikojnë.

Në fund ti bën diçka më shumë se piloti. Selfiet në avion të cilat ai nuk e ka luksin dhe as kohën t`i bëjë.

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.