Bekteshi: Me Korridorin 8 nuk do te ketë kolona 5 km dhe pritje të gjata

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi nëpërmes një postimi në rrjetet sociale ka reaguar për kolonat e gjata dhe mungesën e infrastrukturës adekuate që sipas tij, penalizon Strugën dhe Ohrin.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Bekteshi ka thënë se kolona që vjen nga këto dy vende më 1 maj është më e gjatë se 5 km dhe ka potencuar se këto dy vende, Struga dhe Ohri kanë nevojw më shume se kurrë për Korridorin 8.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 1180x200

Ai në postimin e tij, ka një porosi edhe për VMRO-në.

Postimi i plotë:

Mbi 5 km kolona Kërçovë- Gostivar!
Struga dhe Ohri si perla turistike në vend, më shumë se kurrë kan nevojë për Korridorin 8.
VMRO-DPMNE duhet ta ketë të qartë që pa ketë projekt nuk ka turizëm dhe zhvillim ekonomik.

PROGRAM I PAGUAR POLITIKË 300x250

Share

About Us

Follow Us

Copyright 2023. All Rights Reserved.