PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Fjala duhet të peshohet sipas meritës së vet fjalës, dhe jo sipas meritës së shqiptuarit. " Veton Surroi "
Posted date: 27.09.2014
Fjala duhet të peshohet sipas meritës së vet fjalës, dhe jo sipas meritës së shqiptuarit. " Veton Surroi "