PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Ministri Bekteshi takon ministrin e Kosovës të Inovacionit
Posted date: 14.02.2018
Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot në Shkup do të realizojë takim me ministrin e Inovacioneve dhe Sipërmarrësisë së Kosovës Besim Beqaj.

Në takim pritet të dy ministrat të bisedojnë për shkëmbim tregtar dhe ekonomik dhe për bashkëpunim në fushën e investimeve.