PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Ademi: Ligji i shqipes tërheq një trajektore pozitive ndëretnike
Posted date: 12.01.2018
Zv/ministri i Arsimit Arbër Ademi ka vlerësuar se miratimi i ligjit të gjuhëve është një e arritur e madhe duke tërhequr kështu një trajektore pozitive ndëretnike.

“Miratimi i Ligjit për përdorimin e gjuhëve nga Kuvendi është një arritur e madhe demokratike, duke përmbyllur kështu çështjen e vetme legjislative të mbetur nga Marrëveshja Kornizë e Ohrit dhe duke tërhequr me këtë rast një trajektore pozitive ndëretnike”, ka shkruar në Fejsbuk, numri dy i Arsimit, Arbër Ademi, njofton Medial.mk.