PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Prej cilave vise shqiptare vinin 39 Kryeministrat Shqiptarë të Perandorisë Osmane?
Posted date: 15.12.2014
...
Fjala duhet të peshohet sipas meritës së vet fjalës, dhe jo sipas meritës së shqiptuarit. " Veton Surroi "
Posted date: 27.09.2014
Fjala duhet të peshohet sipas meritës së vet fjalës, dhe jo sipas meritës së shqiptuarit. " Veton Surroi "...
Ka gjithnjë kohë për ta shtuar një fjalë, kurrë për ta tërhequr mbrapsht.
Posted date: 27.09.2014
Ka gjithnjë kohë për ta shtuar një fjalë, kurrë për ta tërhequr mbrapsht." Baltazar Graciani "...
Trëndafilat, zambakët, karafilat, të gjitha lulet thahen, çeliku dhe hekuri thyhen, por shoqëria e vërtetë as thahet, as thyhet..
Posted date: 27.09.2014
Trëndafilat, zambakët, karafilat, të gjitha lulet thahen, çeliku dhe hekuri thyhen, por shoqëria e vërtetë as thahet, as thyhet.....
Kushtojini rëndësi të veçantë edukimit të rinisë. Një neglizhim sado i vogël në këtë drejtim, do të na kushtojë mjaft shtrenjtë. "Aristoteli"
Posted date: 27.09.2014
Kushtojini rëndësi të veçantë edukimit të rinisë. Një neglizhim sado i vogël në këtë drejtim, do të na kushtojë mjaft shtrenjtë. "Aristoteli"...