PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Vetëfundosja me BESË
Posted date: 08.01.2018
Si Vetëvendosjes, ashtu edhe BESË-s u ndodh një çarje në të njëjtën kohë. Është në fakt një tentim për të ndërruar kryetarët e partive, jo nëpërmjet procedurave të rregullta statutore, por nëpërmjet aktiviteteve që më tepër u ngjajnë puçeve. ...
ALI AHMETI DHE BDI-ja TË PAMPOSHTUR
Posted date: 01.11.2017
Fitorja e shumicës e BDI-së dhe Ali Ahmetit në zgjedhjet shtetërore dhe lokale të vitit 2017 ndër shqiptarët në Maqedoni, është jo vetëm demokratike, por është fitore e madhe euroatlantike për popullin shqiptar!...
Humbja e thellë e Vetëvendosjes dhe “partneri” i saj BESA
Posted date: 24.10.2017
Partia e afërt me Lëvizjen BESA, Vetëvendosje u tret në zgjedhjet e fundit lokale në Kosovë. Imazhi i saj u zbeh dhe ai triumfalizëm në zgjedhjet Parlamentare për një kohë të shkurtër iu kthye mbrapshtë . ...
Turisti dhe Migranti
Posted date: 07.10.2017
Migranti në krye të Ndërmarrjes Publike Komunale \"PROAQUA\" në Strugë, 5 vite radhasi nuk ju kujtua fare se Ladorishti dhe ladorishtarët kanë probleme me ujin e pijshëm dhe me kanalizimet, por ai kujdesej për të ndihmuar TURISTIN, në mënyrë që të formonte Partinë politike të TURISTIT, ndërkohë që mjetet financiare të struganëve dhe ladorishtarëve kanë qënë të shpërndara nga ana e tyre nëpër qytete të ndryshme të R.së Maqedonisë. ...
\"Besa\" e të inkriminuarve
Posted date: 18.05.2017
Zaevit i konvenon për taktikë \"Besa\", prandaj e donë patjetër në qeverisje. Ajo i shërben si mburojë nga presioni që mund t\'ia bëjnë nga njëra anë shqiptarët me kërkesat e tyre e nga ana tjetër refuzuesit e tyre nga ana e tij. Si provokues dhe ikës në momentet më dramatike ata mbajnë intakt përçarjen brendashqiptare. Të përparojnë aq sa të bëhen të rrezikshëm për Zaevin nuk munden se të inkriminuar në zhvillime korruptive panballkanike. ...
Takimi Zaev – Gruevski dhe prapaskenat
Posted date: 22.04.2017
Lajmi për takimin e tyre të fshehtë pushtoi opinion nga mediat. Opinioni u pushtua edhe nga gënjeshtrat e partive të tyre duke tentuar për të mbuluar takimin në fjalë. ...
Hileja e madhe dhe burrështetësia e Ali Ahmetit
Posted date: 31.03.2017
Fatkeqësi është kur në një shoqëri njerëz jo të zakonshëm , ose më mirë të themi elita - qofshin edhe të rejshme , jetojnë me mosbesimin dhe pasigurinë në vete për atë që veprojnë dhe ushtrojnē, si pasojë e kompleksit të inferioritetit dhe vlerës së ulët, ngase janë të vetëdishëm se punën dhe funksionin që ata ushtrojnë nuk koeçidon me aftësitë dhe kapacitetet e tyre. ...