PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Facebook dhe YouTube ndërmarrin masa kundër kurimeve të pakonfirmuara shkencërisht
Posted date: 09.07.2019
Facebook dhe YouTube po ndërmarrin fushatën kundër kurimeve mrekulluese nga kanceri deri tek obeziteti, që rezultojnë pa asnjë konfirmim shkencor të efektivitetit të tyre, njofton “Wall Street Journal”. ...
Një teknologji e re ekrani do të dyfishojë jetëgjatësinë e baterisë së smartfonëve
Posted date: 09.07.2019
Një prej armiqve më të mëdhenj të baterive të smartfonëve janë padyshim ekranet...
Porsche elektrik debuton në Goodwood
Posted date: 09.07.2019
Porsche Taycan i maskuar u shfaq për herë të parë para një audience në “Festivalin e shpejtësisë Goodwood” në Angli. ...
Bitcoins konsumon energji më shumë se Zvicra
Posted date: 09.07.2019
Bitcoin, kriptovaluta më e popullarizuar, konsumon më shumë energji elektrike se disa vende të ndryshme të botës. ...
Facebook, Instagram dhe WhatsApp goditen nga problemet teknike
Posted date: 04.07.2019
Disa përdorues të rrjetit social më të madh në botë, Facebook, të mërkurën, janë ankuar se nuk po mund të ngarkojnë fotografi dhe video. ...
Lidhja në internet do të bëhet përmes dritës
Posted date: 02.07.2019
Në të ardhmen do të mjaftojë thjesht një llambë LED për të qenë gjithnjë të lidhur në internet me kompjuterin, tabletën dhe smartfonin, ky është revolucioni i “Li-Fi”, një “Wi-Fi” prej drite që do të mundësojë transmetimin e shpejtë të sasive të mëdha të të dhënave duke garantuar një mbrojtje më të madhe të komunikimit. ...
‘Google’ shumë afër zbulimit të kompjuterit kuantik
Posted date: 02.07.2019
Google është afër realizimit të një kompjuteri kuantik për herë të parë, pasi bëri një zbulim të madh në fushën e informatikës. ...