PORTAL INFORMATIV CONTACT MARKETING
Transformoni gjoksin tuaj: 12 variacione të pompave (Video)
Posted date: 21.08.2017
Lërini anash ushtrimet ‘bench’ për një kohë dhe provoni këtë program të veçantë për forcim të muskujve të gjoksit. ...
Mjekësia “inteligjente”, zbulon sëmundjet e…
Posted date: 21.08.2017
Çelja e qendrës së parë të inteligjencës artificiale për trajtimin mjekësor në vend, është një arritje e madhe: ajo mund t’i ndihmojë mjekët ta diagnostikojnë një sëmundje brenda një harku kohor prej vetëm disa sekondash. ...
Rrushi ndihmon në parandalimin e dy sëmundjeve vdekjeprurëse
Posted date: 21.08.2017
Rrushi si i freskët ose i shtrydhur është frutë që ndihmon në parandalimin e sëmundjeve të zemrës dhe kancerit. ...
Mrekullia e konsumimit të dy bananeve në ditë
Posted date: 21.08.2017
Dy banane në ditë ndihmojnë për mbajtjen nën kontroll të tensionit të lartë në gjak, një alternativë e shëndetshme dhe e lirë ndaj ilaçeve. Sipas shkencëtarëve indianë, fruti i pasur me potasium mund të luajë rol të rëndësishëm në kontrollin e tensionin. ...
Këto janë dhjetë vendet ku bie më së shumti shi
Posted date: 14.08.2017
Ka rënë shi së fundmi në vendin tuaj? ...
Arkeologët me ndihmën e laserit bëjnë zbulimin e mijëvjeçarit
Posted date: 14.08.2017
Duke iu falënderuar teknologjisë LiDAR, arkeologët nga Universiteti në Orhus kanë zbuluar në Borgring të Danimarkës një kala të vikingëve, të ndërtuar në formë rrethi. ...
Ja pse ulëset e aeroplanëve kanë ngjyrë të kaltër
Posted date: 14.08.2017
Për nisa transporti ajror mund të jetë pak i tensionueshëm. ...